Ce telefon Samsung Galaxy sa-mi cumpăr în 2020?

Ce telefon Samsung Galaxy sa-mi cumpăr în 2020?

In ziua de azi Samsung este cel mai cunoscut vanzator de smartphone-uri din lume. O popularitate datorata telefoanelor pe care le lanseaza pe piata dar si multiplelor referinte din gama premium.

Care este cel mai bun telefon Samsung, cu cel mai bun raport calitate/pret, care este gama care iti corespunde cel mai bine dintre S, A si Note?

Samsung Galaxy S10 Plus

La fiecare lansare de telefoane, Samsung ne-a obisnuit sa propuna un telefon mai bun decat precedentul cu mentiunea Plus. Este drept urmare naturala lansarea lui Samsung Galaxy S10 Plus care propune dimensiuni mai mari si cateva specificatii suplimentare pentru a intari aspectul premium al gamei.

Inca o data, constructorul propune cele mai bune ecrane de pe piata pentru smartphone-urile sale, cu un ecran Dynamic AMOLED de 6.4 inchi, cu margini curbate si o rezolutie maxima Quad HD de 3040×1440 pixeli. Telefonul este propulsat de noul SoC Exynos 9820 si sprijinit de 8GB memorie vie. In ceea ce priveste domeniul foto, telefonul este dotat cu un senzor foto triplu.

Samsung Galaxy Note 10 Plus

Galaxy Note a sosit in august anul trecut pentru a inlocui venerabilul Note 9. Principiul ramane cam acelasi, nu sunt mari surprize – un smartphone mare livrat cu celebrul stylus S-Pen insa Samsung ne rezerva un al doilea model, Plus, dupa modelul lui Samsung S10.

Ca de obicei, acest telefon Note imprumuta multe caracteristici din gama S. Regasim cam acelasi design si un ecran perforat insa de data aceasta la mijloc, nu in partea dreapta.

Modelul Plus profita de un excelent ecran AMOLED de 6.8 inchi, de un Exynos 9825, de 12 GB RAM si trei senzori foto in partea dorsala. Noutatea este oferita de senzorul ToF pentru a imbunatati modul portret. Este in ziua de azi cel mai dotat telefon de la Samsung.

Samsung Galaxy A70

Putem caracteriza telefonul Samsung Galaxy A70 drept o evolutie minora a lui Galaxy A50. Principalele diferente sunt urmatoarele: ecranul, aparatele foto si autonomia. In rest, regasim acelasi Exynos 9610 sprijinit de 6GB memorie vie suplimentara si ONE UI bazat pe Android 9.0 Pie.

Are un ecran mai mare decat A50, de 6.7 inchi, ceea ce face mai dificila tinerea intr-o singura mana in ciuda eforturilor depuse de Samsung de a isi face interfata mai ergonomica decat inainte. Avem un senzor principal de 32mpx alaturi de alti doi senzori de 8 si 5mpx. Capacitatea bateriei este de 4500 mAh ceea ce garanteaza doua zile de autonomie.

Write a Comment